tirsdag 30. oktober 2012

Snart vinter…

Jeg har ikke blogget mye i det siste. Travelt er vel stikkordet…har skjedd mye kjekt i det siste!

I sommer har vi hatt noen herlige ferier, men lite tid til symaskin. Jeg tenkte å ta det opp igjen nå i høst, og begynte egentlig bra med å lage nye design til voksne bl.a. Men det ble bare sydd to kjoler før syrommet mitt forsvant…hehe. Alt stoffet står i garasjen og symaskinene står i stuen. Grunnen er at vi har pusset opp og laget to store soverom i kjelleren. Det er bare fantastisk å endelig ha hvert sitt soverom til alle fire barna. Nå har de både soverom og plass til å ha venner på besøk. Utrolig gøy for de å flytte inn der nede og dille med hvordan de skal ha det. Jeg og elsker interiørdilling. Har sydd gardiner da…de fikk velge stoffer selv. Skal lage et blogginnlegg senere om rommene.

Jeg har også begynt å jobbe denne høsten, og det er givende og kjekt! Men jobber ikke fullt så skal få tid til sying de dagen jeg har fri var planen. Jeg har sett etter et syrom, og endelig faller det på plass også. Skal leie et lokale i fabrikken til en rimelig penge og gleder meg vanittig til endelig å få syrom igjen. Men det blir ikke før i desember. Planen frem mot desember er å legg planer…hihi…om hvordan syrommet skal innredes og hva jeg skal sy. Må jo hive meg rundt i desember om jeg skal få tid til å sy noen julegaver.

Så å sy for salg ligger på vent en stund. Jeg har ikke tid til å sy til andre enn mine egne, men det kommer etter nyttår. Har mange planer, må bare legge de på en realistisk timeplan. Smilefjes 

Håper mange fortsetter å lese bloggen min selv om den har vært litt rolig en stund. Ønsker dere en strålende høst og kommende vinter!

Og her er et par bilder fra Londonturen jeg var på i høst:

15

131

2 kommentarer:

I en Sving sa...

Så herlig med nye soverom. Tiden strekker ikek alltid helt til, men plutselig så finner du deg selv foran symaskinen igjen vettø :)

Jeg har et blogglotteri på gang så du må gjerne smette innom og trekke lodd :)

Bloggdemokraten sa...

Hei her har du et lite tips til hvordan du kan få flere lesere, meld deg inn i bloggavisa n2p.no og send inn innleggene dine til førstesiden slik at flere kan få glede av det du skriver :)


Vi sees :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...