mandag 2. januar 2012

Godt nyttår, takk for det gamle og her er Årets første plagg!

Det ble litt lillisjulegaver i år også, men de ble desverre ikke foreviget i bloggen. Siden jul har jeg egentlig bare såvidt vært innom syrommet, men i går gjorde jeg ferdig denne jakken, som egentlig var tenkt min yngste jente på 5…men hun liker visst ikke de fargene…hun vil ha lilla og rosa og GLITTER…hehe…da får vi se om vi finner en ny eier. Dette mønsteret har jeg laget selv og er meget fornøyd. Glidelåsen sitter litt på siden og en starter nederst med å glide opp. Over glidelåsen er en spenne med to knapper, en søt detalj. Knappene er plassert en på hver arm og en på hetten, bare for å få litt rødt her og der. Jakken har en stooor artig hette og en deilig lomme som er også foret med rød velour.

Jakken er foresten så og si bare redesign. Har brukt to svarte cordfløyelsbukser. Jakken er foret med sengetøy, og det er også det nederste av ermene laget av. De røde knappene kommer fra en gammel bukse, så det er bare foret i hetten(rød velour) og den gule glidelåsen som er nytt!

DSC_0600DSC_0598DSC_0599DSC_0601DSC_0602DSC_0597DSC_0603DSC_0605

2 kommentarer:

Villblomsten sa...

Godt Nyttår :-)
Flott Jakke :-)

Og ikke viste jeg at det var Butikk på Salhus :-)
Er det du som driver den ?

Lillis sa...

Godt nyttår!! :-) takk! nei, jeg driver ikke butikken, det er en dame som driver med keramikk som driver den. en koselig liten butikk med håndlagde ting! åpen hver onsdag fra 12-18.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...