fredag 29. januar 2010

Lillis syromhistorie del 3

Desember 2008 fikk jeg meg overlock, og måtte ommøblere littegrann, og så begynte jeg å syntes at det var litt trangt her også gitt…hva gjør vi da? jo vi pusser opp!!!:) *kontoret* forsvant ut døren…hehe…og det kom en stoffhylle i datakroken. Jeg fikk meg et lite bord til overlocken, et stort praktisk og fantastisk klippebord, og best av alt jeg malte det hvitt og fint.

Sånn så det ut etter en del møbler var ute…Utrolig triste farger….jeg er av de som virkelig haaater sånn furpanel….blæææ…hehe

før2 før1

Og så  ett klippebord og litt maling senere:

etter2 etter1

Jeg er så fornøyd! Her er stoffhyllene fyllt opp med cord og diverse øverst og bommullstoffer nederst. Under ser du klippebordet. Akkurat så høyt at eg slipper å bøye meg over det og få vondt i ryggen, og akkurat så stort at jeg rekker over det… Den rød benken som er under klippebordet er fylt med diverse syutstyr som vatt, for, glidelåser og dilldall…

klippebord

Ved siden av klippebordet har jeg et sybord med en koselig gammel lampe. Her er det ingenting bak meg, så jeg har det romslig rundt meg når jeg syr.

 

symaskin1

På disse hyllene er alle knappene mine plassert pluss litt diverse andre sysaker. Og i kurvene er stoff.

 

knappehylle

I andre hjørnet av rommet har jeg overlockkroken min:

overlockkrokenoverlocken

Ved siden av overlocken har jeg en hylle med :

Øverst; litt bokser med blonder, skråbånd og div. I nederst; bøker, blader og mønstre i permer.

hylle øversthylle nederst

Under trappen der det tidligere var datakrok er det komt en ny hylle med myke diverse stretch-stoffer. bl.a velour og ribb og litt ant.

jersey-kroken

Så selv om rommet er det samme, er det blitt et nytt rom. det er sååå mye trivligere her nede nå når det er så lyst og fint. og klippebordet gjorde susen altså. Nå slipper jeg å ligger på stuegulvet å klippe.   Det ble mye bedre plass å bevege seg på, jeg dunker ikke borti ting…hehe…og jeg har fått det mye mer oversiktlig over hva jeg har av stoffer og utstyr. Så nå koser jeg meg veldig her nede….   

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Så deilig å ha sitt eget rom!!Heldiggrisen:)
Ha ei fin helg!

Bjørg sa...

Så utrolig flott syrom du har. Ser ut som om du har fått utrolig mye ut av rommet under trappen! Skulle gjerne ha hatt et slikt rom selv jeg :-)
Mvh Bjørg

LilleRosin sa...

Så utrolig flott det ble. Jeg kjenner jeg er grønn av misunnelse, her jeg ligger på gulvet og klipper (skjeivt og fælt).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...