mandag 19. januar 2009

Jeg har fått en Award!Hurra! jeg var så heldig å få en award av minon. Tusen tusen takk! Det varmer og inspirerer meg til å fortsette med håndarbeid. Minon har forøvrig en utrolig koselig blogg, og hun er veldig flink til både sying og strikking, så ta en titt i bloggen hennes!!


Jeg vil nominere følgende videre:CB-design: denne damen er utrolig dyktig. Alt hun lager er utrolig flott!!! her må dere ta en titt!Cecilierott: lager de lekreste vesker, strikkemapper, portemoneer og klær. Bruker stoffer som jeg liker!!!Kjempeflink dame!Hobbymegher: har en herlig blogg som en bare blir avslappet og glad av å titte i. Her er det stemning i bildene! Hun er flink til å gjøre møbler vakre, og hun både strikker, syr og hekler flotte ting!Sjeroks: Denne jenten lager utrolig flotte ting. Huns strikker som et lyn i herlige farger og garn, og syr de lekreste ting, både barnetøy, toalettmapper og diverse. Her er verd å ta en titt!!!Heilt spesiell: Denne damen er en reser på å sy, og hun er så utrolig flink med fargebruk og sammensetninger med stoffer. Hun inspirer stort! :)

6 kommentarer:

sjeroks sa...

nei så koselig:D nå ble jeg helt rørt jo<3
Tusen tusen takk.
å takk for koselig komentar på bloggen:)

--------------------------- sa...

Tusen takk for fine ord! :) *klem*

.:. Christine .:. sa...

Tusen hjertelig takk for award! Nå ble jeg helt satt ut, tenk å få award av en av mine inpirasjonskilder:) Tusen tusen takk!

HobbyMegHer sa...

Hei!
Så utrolig koselig, TUSEN takk Lillis! *klem*
Og du, de buksene du syr for tiden er bare knallfine! Man blir jo kjempeglad bare man ser på dem!!

Heilt spesiell sa...

Så utrolig koselig!!Tusen takk Lillis,det varmer å lese så flotte ord fra deg!!

Lillis sa...

Bare hyggelig! dere er alle inspirasjonskilder for meg! Klem til dere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...